Poden täällä kotona vatsatautia, liekö Nokian vedensaastumisen seurauksena vaiko muuten vaan, ja päätin päivitellä vähän kuulumisia.

Tässä siis ensin kuva meidän uudesta pihasta, jonka parissa ahersimme koko viime kesän. Nurmikko on vielä osaan pihasta istuttamatta, mutta muuten se on nyt valmis! Hommaa oli ihan liiankin kanssa, eikä mikään oikein mennyt ensimmäisellä kerralla nappiin, mutta olemme tosi tyytyväisiä tulokseen!
1071112.jpg

Tässä sitten terveisiä Saksan lomalta viime kesältä. Piipahdimme mm. Saksan ja itävallan rajalla Berchtesgadenissa Hitlerin Kotkanpesällä. Maisemat olivat kertakaikkisen vaikuttavat!
1071127.jpg

Tässä sitten pari työtä jotka olen saanut puikoilta valmiiksi. Tuon paidan aloitin jo viime keväänä, mutta sain sen vasta nyt valmiiksi (hitaasti hyvä tulee, eh...). Sivusaumat on tosin vielä ompelematta, mutta sitä varten täytyy käydä ostamassa sopivaa lankaa. Villasukat taas neuloin jostain tietokoneelle tallentamani ohjeen mukaan, tosin vartta pidensin jokun verran kun alkuperäinen vaikutti melko naftilta.
1103874.jpg

1103877.jpg

Ja tässä vielä äidin ja isän Perun tuliaisia. He vaelsivat inkapolkua pitkin Maccu Picculle, ja viettivät Perussa pari viikkoa paikallista kulttuuria ja luontoa ihaillen! Tämä on paikallisten intiaanien käsityötä.
1103876.jpg